1

Σάλο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το γεγονός ότι ένα μεγάλο ποσοστό συνανθρώπων μας έχει «μολυνθεί» από τον ιό της παλινδρομικής και κολπικής γραφής, με αποτέλεσμα η κοινωνία να έχει αναστατωθεί και να έχει χάσει την ισορροπία της.

Τίποτα πλέον δεν είναι σαν χθες, τίποτα δεν έχει μείνει ζωντανό για να θυμίζει ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές αγάπης.

Η τεχνολογία μαζί με τα καλά, έφερε και κάποια «περίεργα» κόλπα, που αν δεν έχεις λίγο νου… είναι ικανά να σε γελοιοποιήσουν, κάτι δηλαδή σαν τούτο το νέο φρούτο ηδονής που μπήκε στη ζωή μας. Το sexting!!!

Βλέπεις λοιπόν σου λέει στη δουλειά σου ένα μανουλομάνουλο και θες να το εντυπωσιάσεις, να το γευτείς και να το απολαύσεις… Τι κάνεις;

Μαθαίνεις τον αριθμό του τηλεφώνου της και αρχίζεις να της στέλνεις μηνύματα γεμάτα υπονοούμενα και κάθε είδους φωτογραφία δική σου που πιστεύεις ότι θα της αναστατώσει το νου και θα προκαλέσει ερωτική έκρηξη στο κορμί της.

Αυτός είναι ο νέος τρόπος προσέγγισης, αυτά είναι τα νέα δεδομένα περί ερωτικών περιπτύξεων, αυτό είναι σε απλά ελληνικά… κάνεις σεξ, μέσα από το κινητό, γράφοντας και στέλνοντας ότι κουλό σου έρθει στο μυαλό!

Είναι αυτό που λέγαμε παλιά εμείς οι γεροντότεροι, «…παίρνεις δουλειά για το σπίτι»…

Κι αν κάποιοι το θεωρούν αστείο, ήδη μελετητές έχουν «σκύψει» με ενδιαφέρον πάνω στο θέμα, μιας και αυτό το φαινόμενο έχει χτυπήσει για τα καλά τις νεαρές ηλικίες, καθώς η τεχνολογία είναι κομμάτι της ζωής τους…

Και αφού εμείς ως γονείς δεν προλαβαίνουμε λόγω αμελημένων υποχρεώσεων να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους και να δούμε τι τους καταστρέφει, ανέλαβαν να το κάνουν εκείνοι, μιας και απ’ ότι λένε, η μη φυσιολογική ερωτική ζωή στη νεαρή ηλικία, προκαλεί μεγάλα τραύματα στην ψυχολογία του ατόμου, που αργότερα σε φυσιολογική επαφή… μπορεί να φανούν μοιραία.

Ας αφήσουμε λοιπόν τα αχαλίνωτα πάθη, την προβολή και τον εντυπωσιασμό μέσω mms και ας ζήσουμε τη ζωή μας όσο πιο φυσιολογικά μπορούμε… με τα ρομαντικά ραντεβουδάκια, τα χαλαρά καφεδάκια, αλλά και τις «μοναδικές» χυλόπιτες…

Παύλος Ανδριάς