9a6a4eb0-5c5c-4e1c-aebc-da3c8b55a958_1

Μια νουβέλα, ένα μικρό μυθιστόρημα γεμάτο δράση, έρχεται να μας ταξιδέψει σε άλλες εποχές… θυμίζοντάς μας το παρελθόν μας που προσπεράσαμε και τώρα μας διώκει!

Ο συγγραφέας μας φέρνει στη δημοσιότητα, δημοσιογράφος γαρ, όλες εκείνες τις σκοτεινές πλευρές της ιστορίας, της κοινωνίας, της καθημερινότητας, μα και της κρίσης που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο ίσως και στο εάν…

Δίνοντας στον ήρωά του γνώση και δημοσιογραφική «δύναμη», τον ρίχνει στα βαθιά… ξέροντας ότι μόνο έτσι θα ερχόταν η εξέλιξη σ’ αυτό που είχε στο μυαλό του και με επιτυχία αποτύπωσε στο χαρτί.

Ένα έργο που σε κρατάει σε εγρήγορση, ένα έργο που δυναμιτίζει τις όποιες υποψίες έχει ο καθένας διαβάζοντάς το, είναι αυτό του Αλέκου Χατζηκώστα, που μέσα από ένα στρωτό λόγο σου δίνει όλες εκείνες τις απαντήσεις που θες, ώστε ικανοποιημένος να μελετήσεις με προσοχή τις σελίδες του και να αφουγκραστείς τα μηνύματα που σου περνάει!

Και αν λένε ότι ο όγκος χαρακτηρίζει ένα βιβλίο καλό, κατά τα σύγχρονα δεδομένα, ο Αλέκος Χατζηκώστας… σε κάνει να σχηματίσεις άλλη άποψη και σε δικαιώνει με την επιλογή σου να τον «μελετήσεις»…

 

Παύλος Ανδριάς

Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr