ΑΦΙΛΟΞΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, ένιωσα αρκετές φορές να εκνευρίζομαι και να θυμώνω, αλλά και να προβληματίζομαι με τα όσα βίωνε η Πηνελόπη.

Η συγγραφική πένα της Έλσας Φαραζή όμως, δεν μου επέτρεψε να φτάσω στα άκρα… μιας και ήξερε που θα βάλει τελεία, αλλά και που εμβόλιμα θα με επαναφέρει στην τάξη, μιας και τα παιχνίδια της ζωής, δεν έχουν πάντα αρχή, μέση και τέλος!

Ένα βιβλίο δυνατό, καλογραμμένο, μα και συγγραφικά προσεγμένο, που έντεχνα φροντίζει να σου εκθέσει την ιστορία… και να σε ταξιδέψει εκεί που η φαντασία σταματά και δίνει τη θέση της στη σκληρή πραγματικότητα.

Οι ήρωες γήινοι, άνθρωποι που κινούνται γύρω μας και ανάμεσά μας, με αδυναμίες και πάθη… με αισθήματα και όμορφες στιγμές.

Οι φυσικοί και ζωντανοί διάλογοι, καταφέρνουν να σε κάνουν ένα με την ιστορία και αν πραγματικά είσαι «καλός» αναγνώστης, θα είναι πολλές οι φορές που αυθόρμητα θα κάνεις την κίνηση να προστατέψεις κάποιον.

Ναι, υπάρχουν αφιλόξενες ψυχές ανάμεσά μας…

Διαβάζοντας όμως τις σελίδες αυτού του βιβλίου, ένα πράγμα είμαι σίγουρος ότι θα μάθεις. Να μην τις φοβάσαι!

 

https://www.ebooks.gr/gr/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B5%CF%82-395194.html

 

Παύλος Ανδριάς

Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr