makris–6-thumb-large

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ, μες τις γιορτές και αρέσει… αφού ο Αλέξης δεν παίζει με τις λέξεις. Είναι Large το αγόρι και το δείχνει!

Όσο και να λένε οι οικονομικοί αναλυτές ότι η χώρα βρίσκεται στην ζώνη κινδύνου και ότι όλα είναι ρευστά… τόσο εκείνοι στην Κουμουνδούρου πεισμώνουν και θέλουν να τα δώσουν ως αριστεροί, όλα στο λαό…

Πάρε κόσμε, πάρε πάρε…

Καμία σύνταξη δεν θα κοπεί, αφού οι συνταξιούχοι έτσι κι αλλιώς, θα φύγουν από τη ζωή…

Μειώνουνε τον ΕΝΦΙΑ, από 50 ευρώ στην αρχή… κι όποιος αντέξει μετά τις εκλογές, ούτε με κιάλια δεν πρόκειται να τα  ξαναδεί!

Επιστρέφουν αναδρομικά και δίνουν και δωράκια… σε ένστολους, πανεπιστημιακούς, δικαστές και γιατρούς του ΕΣΥ, γιατί έχουν τα συντρόφια, μεγάλη ψυχή.

Και αυθαίρετα χαρίζουνε και δόσεις κάνουν και ότι θέλει ο πελάτης… αρκεί το αγόρι μας, τις εκλογές μην χάσει…

Υπόσχονται και προσλήψεις σε υπουργεία και ας τους την έχουν οι παπάδες φυλαγμένη στη γωνία…

Αυξήσεις στα δικά τους τα παιδιά… τους μετακλητούς υπαλλήλους, βρε παιδιά… για να έχουν γεράματα καλά… Αριστερή συνείδηση γαρ!!!

Δωράκια θα δώσουν και στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους, μοιράζοντας πτηνά και πουλερικά… κι ένα ταγάρι για να βάλουν τα λεφτά.

Δωράκια όμως δίνει και η Κουντουρά, τσολιαδάκια, κούπες και κούρους για αισθησιακά νυχτοκάματα, αφορολόγητα φυσικά!

Και με όλα, όλα αυτά, ας ευχηθούμε να τους έχει ο Θεός καλά που μας σκέφτονται…  πριν πέσουν για ύπνο τα παιδιά και από εμάς, θα λάβουν τα καλύτερα προσεχώς και χαλαρά!!!

Παύλος Ανδριάς