bodybuilding-men-wallpaperwallpapers-female-body-building-wallpaper-fitness-men-builder-vrhslgfh

Τώρα, δεν ξέρω πώς να σου το πω, αλλά με όλα αυτά που ακούω, είχα αρχίσει και εγώ κάποια στιγμή να ψιλοψάχνομαι!

Άντε είπα, ας πάει στα κομμάτια, ας ακούσω και εγώ μια φορά τι λένε αυτοί οι ειδικοί, μήπως βρε παιδάκι μου τους έχω παρεξηγήσει και τους τα ψέλνω άδικα.

Τα θέματα υγείας, γιατί να το κρύψω άλλωστε, από μικρό παιδί πάντα με τρόμαζαν και όταν ειδικά έβλεπα λευκή ρόμπα απέναντί μου, το έβαζα στα πόδια.

Έτσι, το πήρα απόφαση να αποβάλω από τον εγκέφαλό μου κάθε φοβία και ανασφάλεια και να γίνω «δέκτης» κάθε ιατρικού μηνύματος ή σωστής οδηγίας που θα έχει ως στόχο τη σωστή φυσική μου κατάσταση και γενικότερα μια υγιής φάση της ζωής μου.

Το τι έκανα, δε λέγεται! Τέλειωνα το ένα πρόγραμμα, άρχιζα το άλλο ο κερατάς και εκεί που έλεγα «έλα μεγάλε, τα κατάφερες», ερχόταν η νέα οδηγία, πιο αποτελεσματική από την πρώτη και δώστου πάλι από την αρχή, μέχρι που έπεσε στα χέρια μου ο «εικοσάλογος του φυτού».

Εκεί ήταν που τα μούντζωσα όλα, φασκέλωνα από το βράδυ ως το πρωί την αφεντομουτσουνάρα μου και από δω πάνε και οι άλλοι.

Είμαι σίγουρος όμως ότι σε τρώει η περιέργεια να δεις τι έλεγε αυτός ο «εικοσάλογος» και ας λένε ότι «η περιέργεια σκότωσε τη γάτα»!

 

Στάδιο πρώτο λοιπόν: Αγόρασε ποδήλατο και χρησιμοποίησέ το. Τόσο απλά. Εδώ έχει γίνει η ζωή μας ποδήλατο και δεν μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα, η αγορά του ποδηλάτου μας μάρανε; Και άντε λες το παίρνω. Τι θα το κάνεις; Θ’ αρχίσεις τις ορθοπεταλιές ή θα το βάλεις στο σαλόνι, για ν’ αλλάξεις το ντεκόρ;

 

Στάδιο δεύτερο: Πήγαινε στη δουλειά σου με τα πόδια! Σιγά το πράγμα δηλαδή. Μερικά χιλιόμετρα θα κανείς, η γλώσσα θα σου βγει γραβάτα, αλλά μπροστά στο κάλος, όλα αυτά είναι τρίχες!

 

Στάδιο τρίτο: Τρώγε περισσότερο ψάρια. Αντέχει δεν αντέχει η τσέπη σου, είναι δικό σου θέμα. Πάντως για καλό και για κακό, άρχισε μαθήματα ψαρέματος και αγόρασε καλάμι.

 

Στάδιο τέταρτο: Κάνε χαρούμενες σκέψεις. Κοινώς γίνε χαζοχαρούμενο. Η ζωή είναι ωραία βρε κουτό. Δεν το βλέπεις; Κάτι ξέρουν «αυτοί» που στο λένε.

 

Στάδιο πέμπτο: Βρες ένα νέο χόμπι. Γίνε μαραθωνοδρόμος ή ορειβάτης πόλης. Τα βουνά με τα σκουπίδια σε περιμένουν να τα κατακτήσεις!

 

Στάδιο έκτο: Πάψε να πιστεύεις ό,τι το έτερό σου ήμισυ σε απατά και τόνωσε το ηθικό σου κάνοντας πράξη τις υποψίες σου. Το ξένο είναι πιο γλυκό και σίγουρα διαιτητικό!

 

Στάδιο έβδομο: Τρώγε μαύρη σοκολάτα σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το μαύρο είναι το χρώμα της απόλαυσης και ας είναι η ζωή σου κόλαση.

 

Στάδιο όγδοο: Για να μην μπερδεύεται ο βιορυθμός σου, κοιμήσου ελάχιστα. Που θα πάει, θα έρθει η ώρα που θα κοιμηθούμε όλοι, μια και καλή.

 

Στάδιο ένατο: Βγάλε περισσότερα χρήματα, γιατί βοηθάει στην ευτυχία. Πως; Λίγο Συγγρού, λίγο Σόλωνος, λίγο Βουκουρεστίου, λίγο απ’ όλα. Στην ανάγκη γίνε και ληστής.

 

Στάδιο δέκατο: Κάθισε λίγα λεπτά της ημέρας στον ήλιο. Έτσι για να σε χτυπήσει στο κεφάλι, μήπως και ξεχάσεις το δράμα που τραβάς.

 

Στάδιο ενδέκατο: Χαμογέλασε. Όλοι σε πήρανε γραμμή. Το να κρατάς χαρακτήρα, δεν βοηθάει σε τίποτα. Τουλάχιστον απόλαυσέ το και για καλό και για κακό, μετέδωσε το.

 

Στάδιο δωδέκατο: Πιες πράσινο τσάι. Έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, να καθαρίσει το αντεράκι σου και να ηρεμίσει το νευρικό σου σύστημα απ’ όλα όσα έχεις ακούσει μέχρι τώρα!

 

Στάδιο δέκατο τρίτο: Βάλε το ινδικό κάρυ στο φαγητό σου, αλλά σε παρακαλώ ειδοποίησε τους διπλανούς σου, γιατί δεν σου φταίνε τίποτα οι άνθρωποι με τις τορπίλες που θα σφυρίζουν γύρω τους!

 

Στάδιο δέκατο τέταρτο & πέμπτο: Άρχισε να κάνεις ορθοφωνία και ξεκίνα το τραγούδι καθώς σύμφωνα πάντα με τα λόγια των «ειδικών», είναι ανυψωτικό. Τι μια θα το παίζεις γερανός και την άλλη ασανσέρ.

 

Στάδιο δέκατο έκτο: Άρχισε να τρως μακαρόνια, όσο πιο συχνά μπορείς, γιατί είναι αντικαταθλιπτικά και αδιαφόρησε αν σε λίγο καιρό δε χωράς να μπεις από την πόρτα. Υπάρχει αντίδοτο. Θα δεις!

 

Στάδιο δέκατο έβδομο: Πίνεις μερικά ποτηράκια παραπάνω για να μη φουντάρεις από το μπαλκόνι.

 

Στάδιο δέκατο όγδοο: Για να μη βρωμάει το στόμα σου μετά από τόσο πιόμα, βούρτσισε τα δόντια σου όσο πιο τακτικά μπορείς. Που θα πάει, θα ξεβρομίσει.

 

Στάδιο δέκατο ένατο: Μετά από τόση κούραση και τόση ταλαιπωρία, ήρθε η ώρα του καφέ. Μάλλον για σκέτο σε βλέπω, για να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Εμ, οι συμβουλές των ειδικών ήταν δυνατόν να μην είχαν μέσα τους και κάτι ζαμανφουτιστικό;

 

Στάδιο εικοστό: Ακολουθώντας όλες αυτές τις συμβουλές, το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο ζώο θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι σου. Γι’ αυτό αγόρασε ένα κατοικίδιο. Είναι πρόταση των ειδικών!

 

Το επόμενο στάδιο… δικό σου.