,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ψυχ

Ένα ωραίο μυθιστόρημα είναι αυτό που μας προσφέρει η Χρύσα Λυκούδη, με απλή αλλά γεμάτη εικόνες γραφή που σε παρασύρουν συναισθηματικά.

Η συγγραφέας με το δικό της ξεχωριστό τρόπο συνθέτει ένα πλούσιο σε συναισθήματα ανάγνωσμα, περιγράφοντας το πιο απλό. Την ιστορία των ανθρώπων…

Μια ιστορία που σε ταξιδεύει μια στο παρόν και μια στο παρελθόν και που σε μαθαίνει πολλά μυστικά, σε πληροφορεί για πράγματα που πιθανόν αγνοείς, αλλά αυτό που πραγματικά σε κερδίζει, είναι πως σε αρκετά σημεία η μυθοπλασία σου δίνει την αίσθηση της πραγματικότητας, λες και το χθες δεν υπάρχει και όλα γίνονται στο σήμερα, σε φυσικό χρόνο.

Οι ήρωες κουβαλάνε τα δικά τους μυστικά, τα δικά τους λάθη… επιτρέποντάς σου όμως να τους «δικαιολογήσεις», γατί απλά είναι άνθρωποι που παλεύουν ν επιβιώσουν.

Ένα αξιόλογο βιβλίο, που θα το αγαπήσετε από τις πρώτες κιόλας σελίδες…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΟΣ

http://www.oceanosbooks.gr/product/864/%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CE%BF-%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%83-%CE%B7-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%81%CE%B7

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news