perimene-me

Δυό γυναίκες η Έφη Καγξίδου και η Λίνα Σπεντζάρη, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγγράφουν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Ο αναγνώστης ταυτίζεται με την ιστορία, βιώνει τον πόνο και την καθημερινότητα των ηρώων, μέσα από το όμορφα δοσμένο σε ανάπτυξη και εικόνες κείμενο.

Σχέσεις δοκιμάζονται στο χρόνο, τα αισθήματα, οι εντάσεις και οι δεσμοί αγάπης αφήνουν το στίγμα τους σ’ αυτό το βιβλίο, δίνοντάς του έτσι μια ξεχωριστή αξία.

Τα πρόσωπα, οι «αληθινοί» ήρωές του, μεταφέρουν στον αναγνώστη όλα εκείνα τα γεγονότα που σημάδεψαν την πατρίδα μας στο παρελθόν, με ένα απλό και λιτό τρόπο που δεν κουράζει, αλλά αντίθετα τον «αναγκάζουν» να τα αναζητήσει στις επόμενες σελίδες, καθώς η γραφή είναι λιτή και απλή.

Και όσο σκληρό και αν είναι το θέμα που καταπιάνονται, τόσο πιο αληθινό και «ζωντανό» μεταφέρεται σε μας, καθώς οι ολοκληρωμένοι ήρωες είναι ένα από τα πολλά ατού αυτού το συγγραφικού έργου.

Περίμενέ με θα γυρίσω, Έφη Καγξίδου – Λίνα Σπεντζάρη – Εκδόσεις Έξη

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=V3Ch0MXneiw

 

Διαβάστε το και ταξιδέψτε στον κόσμο που οι δύο συγγραφείς σας παρουσιάζουν…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ

https://ekdoseiseksi.gr/shop/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B1/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B8%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%89/

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news