35227_1

Στο μπαρ ενός πολυτελούς ξενοδοχείου σε μια μικρή πόλη της Ιρλανδίας κάθεται ο ογδοντατετράχρονος Μόρις Χάνιγκαν, έτοιμος να διη­γηθεί την ιστορία του.

Μόνος, ως συνήθως, σε μια βραδιά θα κάνει πέντε προπόσεις σε πέντε ανθρώπους που σήμαιναν πολλά για αυτόν και καθόρισαν την πορεία της ζωής του.

Μέσα από τις ιστορίες που διηγείται –συναισθήματα που ποτέ δεν εκδηλώθηκαν, μια μυστική, καλά κρυμμένη τραγωδία, μια βαθιά αγάπη που ποτέ δεν εκφράστηκε– η ζωή ενός άντρα ξεδιπλώνεται με ένταση, ειλικρίνεια και γενναιότητα.

Αν έχετε τη διάθεση ν’ ακούσετε τα όσα είπαν, καλό θα ήταν να αδειάσεις τη σκέψη σου και να επικεντρωθείς σ’ αυτό το ταξίδι…

Είναι κάτι το διαφορετικό, κάτι που ζητάει ψυχή και νου για να μπορέσεις να καταλάβεις όλη αυτή την κουβέντα… και να αγκαλιάσεις τους ήρωες του βιβλίου.

Ίσως οι ψυχολογικές μεταπτώσεις να σας δημιουργήσουν «θυμό», ίσως να σας ρίξουν ψυχολογικά. Μην ξεχνάτε όμως πως αυτό που ακολουθεί, είναι η λύτρωση.

Η ανάγνωσή του θα σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα τα όσα βιώνουν οι άνθρωποι γύρω μας μετά από μια απώλεια, αλλά και θα αισθανθείτε αυτό που αποκαλούμε «ψυχική μοναξιά»…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

https://minoas.gr/product/otan-ola-echoyn-eipothei/

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news