9786180127331_1

Άραγε, τι είχε στο μυαλό του ο Μένιος Σακελλαρόπουλος όταν έγραφε τις πρώτες γραμμές αυτού του βιβλίου; Τι βασάνιζε τη σκέψη του, που πνίγοντας το «θυμό» του κάθισε και έγραψε με υπομονή, συγγραφική συνοχή και μυθοπλαστική αρτιότητα, μια ιστορία τόσο γεμάτη με αλήθειες, αισθήματα, μα πάνω απ’ όλα πλημμυρισμένο από ανθρωπιά.

Ένα βιβλίο βγαλμένο μέσα από τη σημερινή κοινωνία, ένα βιβλίο που σε καθηλώνει με την αμεσότητά του και την ειλικρίνειά του, είναι αυτό που πρέπει να διαβαστεί από όλους εκείνους που ποτέ στη ζωή τους δεν θέλησαν να δουν κατάματα την αλήθεια, αλλά και από εκείνους που μια ζωή δηλώνουν φανατικοί ακόλουθοι του δίκαιου και του πραγματικού.

Η ιστορία σε καθηλώνει, η εξέλιξη σε συναρπάζει, και κάθε ήρωας σε κερδίζει με τη δράση του, αναγκάζοντάς σε να είσαι εσύ εκείνος που σαν τρελός θα θελήσεις να είχες ένα ρόλο, μέσα σε αυτή την πυραμίδα που έκτισε, σεβόμενος τα πάντα. Ακόμα και την αδικία…

Γιατί για μένα, αυτό που κάνει έναν συγγραφέα να ξεχωρίζει, είναι ο τρόπος που προσεγγίζει τα πάντα, ο τρόπος που χειρίζεται τους άγραφους νόμους της ζωής, αλλά πιο πολύ, ο τρόπος που αποτυπώνει στο χαρτί το δάκρυ της ψυχής του, μιας και ο ίδιος καλείται να ταυτιστεί με όλους.

Πραγματικά δεν θέλω να σας κουράσω με άλλες αναλύσεις, καθώς είμαι σίγουρος πως ο καθένας από εσάς που θα κάνετε δώρο στον εαυτό σας αυτό το βιβλίο, θα έχετε να πείτε πολλά και να «ζήσετε» την κάθε στιγμή με άλλο παλμό και τρόπο εκδήλωσης των συναισθημάτων σας…

Ζήστε αυτό το συγκλονιστικό ταξίδι που φέρει την υπογραφή του Μένιου Σακελλαρόπουλου.

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1005819/h-pyramida-ths-orghs

 

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news