,,,,andriaszise-opos-i-gata-9789601432304-200-1279039

Πραγματικά και ο μόνο ο τίτλος σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει, μιας και μια «γάτα» είναι ο καλύτερος σύμβουλος στον να σε κάνει να ξεφύγεις από πολλά, καθώς το συγκεκριμένο ζώο εκπέμπει θετική ενέργεια…

Έτσι, κρατώντας στα χέρια σου αυτό το βιβλίο και διαβάζοντας λέξη προς λέξη τα μηνύματα που σου προσφέρει, ένα είναι το σίγουρο. Η αυτοπεποίθησή σου θα απογειωθεί.

Αντιγράφουμε τη ζωή της γάτας και ως δια μαγείας ζούμε καλύτερα!

Άρα μιλάμε για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, για ένα βιβλίο αρκετά διασκεδαστικό, με ωραία γραφή, έναν πρακτικό οδηγό επιβίωσης με «κόλπα» και «πονηριές», ικανό να μας κάνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, το είναι μας…

Και ναι, έχει τον τρόπο να μας οπλίσει με τα κατάλληλα εφόδια έτσι ώστε να τιθασεύουμε το θυμό, να αντιδρούμε με πραότητα σε ότι μέχρι χθες μας εξόργιζε, δεδομένου του ότι μας «μαθαίνει» να λέμε εκείνο το πολυπόθητο «ΟΧΙ», που ταρακουνάει τους άλλους και μας κάνει κυρίαρχους του παιχνιδιού.

Είναι ένας βιβλίο θησαυρός, ένα δώρο που μπορούμε να το προσφέρουμε σε αυτούς που αγαπάμε… αλλά και σε αυτούς που αισθανόμαστε πως έχουν ανάγκη τη γαλήνη και την ισορροπία στη ζωή τους.

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Α.Α ΛΙΒΑΝΗ

http://www.livanis.gr/ViewPreRelease.aspx?Id=2940726

Παύλος Ανδριάς

by Aylogyros news