………to-hroniko-enos-polytaksidemenoy-gatoy-9786180210934-200-1327693

Ένα αλληγορικό μυθιστόρημα, έρχεται να μας γοητεύσει, να μας συγκινήσει, να μας κερδίσει… Πρωταγωνιστής, ένας αδέσποτος γάτος!

Κι όμως… αυτό το τετράποδο, όσο υπερβολικό και αν ακουστεί, μέσα από το ταξίδι της ζωή του μας διδάσκει πολλά, μας ξυπνάει αισθήματα, μα πάνω απ’ όλα μας κερδίζει με την «κουλτούρα» που κουβαλάει.

Η Χίρο Αρικάουα, η συγγραφέας του βιβλίου, μέσα από τις σελίδες αυτού του ξεχωριστού πονήματος, «πλαισιώνει» τη ζωή του γάτου με μοναδικές συγκινήσεις, άξιες λόγου, μα και άξιες θαυμασμού.

Παίρνοντας εικόνες από τη μαγευτική Ιαπωνία και κάνοντας χρήση ενός απλού αλλά μαγευτικού τρόπου γραφής που σε κρατάει, σου παρουσιάζει και παράλληλα σου προσφέρει πολλά ερεθίσματα, ικανά να σου αλλάξουν την άποψη και να σε ευαισθητοποιήσουν πάνω σε θέματα περί οικογένειας, υιοθεσίας, χωρισμού, θανάτου, επανασύνδεσης και αγνής αγάπης.

«Παίζοντας» κατά την αφήγηση του έργου ανάμεσα σε α΄& γ΄ πρόσωπο, η συγγραφέας σε φέρνει πιο κοντά στη ροή της ιστορίας και καθώς σε τοποθετεί μέσα σε αυτή, με τους πλούσιους διαλόγους και το έξυπνο χιούμορ, σε διδάσκει αγάπη…

Πραγματικά πρόκειται για ένα «ζωντανό» από λόγο βιβλίο, για έναν ύμνο για τη φιλοζωία, αλλά και για την αγνή αγάπη.

Διαβάστε το…

________________________________________

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

https://www.public.gr/product/books/greek-books/literature/translated-literature/to-hroniko-enos-polytaksidemenoy-gatoy/prod9322402pp/

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news