ωμις

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και ο Μιχάλης Ρέππας συνεργάστηκαν για μια ακόμα φορά, γράφοντας αυτή την μυθιστορηματική βιογραφία της μεγάλης μας τραγουδίστριας, με αφορμή τις πέντε συναντήσεις που είχε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μαζί της.

Η ιστορία ξεκινάει όταν τη γνώρισε το 1958 στο Ντάλας, συνοδεύοντας εκεί τη γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τον «παππού» όπως τον αποκαλούσε, Αλέξη Μινωτή… για να ακολουθήσει η συνέχεια.

Οι «δημιουργοί» λοιπόν αυτού του βιβλίου, «πλάθοντας» μια ιστορία μας παρουσιάζουν με έναν μοναδικό και γήινο τρόπο την προσωπικότητα αυτής της μεγάλης κυρίας, μέσα από τις ανθρώπινες αδυναμίες της και τις ιδιαίτερες «καθημερινές» στιγμές της.

Με τον απλό τους λόγο και με μια πλούσια καταγραφή συναισθημάτων αλλά και «ζωντανών» εικόνων, καταφέρνουν να μας καθηλώσουν και να μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, που σίγουρα θα θέλαμε να ζήσουμε.

Ανεπιφύλακτα θα έλεγα πως είναι ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί, καθώς αυτό το ταξίδι είναι μοναδικό, συναρπαστικό, αληθινό.

 

Το βιβλίο θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

https://www.aylogyrosnews.gr/texnes-politismos/vivlio/20877-min-enoxleite-ti-mis-kallas-ton-aleksandrou-antonopoulou-kai-mixali-reppa-stin-prothiki-tis-avlis-mas

Παύλος Ανδριάς

Δημοσιογράφος – Συγγραφέας

by Aylogyros news