39οκbibliokon

Είναι από τις λίγες φορές που ο τίτλος, το εξώφυλλο, το οπισθόφυλλο και η ιστορία, φωτογραφίζουν πραγματικά το βιβλίο…

Ένα βιβλίο που δεν σου κάνει καρδιά να το αφήσεις, ένα βιβλίο που θέλεις να το διαβάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς, για να μάθεις το τέλος.

Ο συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντάρας, δίνει το καλύτερο δείγμα γραφής, προς επίδοξους υποψήφιους «γραφιάδες», περιγράφοντας μια αληθινή ιστορία, χρησιμοποιώντας όλες τις αισθήσεις… με γήινο ύφος.

Η πλοκή του έργου συγκλονιστική, όπως και η «χαρτογράφηση» του κάθε χαρακτήρα, όπου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή και να την ακολουθήσει μέχρι τη λύτρωση.

Με λόγο λιτό και αρκετά περιεκτικό, μα και με εικόνες που σε καθηλώνουν, ο συγγραφέας μας μεταφέρει σ’ έναν άλλο κόσμο… που σε αναγκάζει να αγαπήσεις αυτό που είσαι και αυτό που ζεις στο φυσικό σου χώρο, το χώρο της ύπαρξής σου.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένας αγώνας επιστροφής στη ζωή, μια μάχη ώστε να ζήσεις όλα εκείνα που ήθελες να ζήσεις, αλλά δεν πρόλαβες, σε καλούν ν’ ακολουθήσεις τη ροή της ιστορίας και να πιστέψεις στο αύριο, σε μια άλλη ημέρα… διαφορετική από τη χθεσινή.

Παύλος Ανδριάς

Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

www.aylogyros news.gr